Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Καλωσορίστε στην σελίδα του ιδιωτικού απορρήτου μας! Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας, μας εμπιστεύεστε με τις πληροφορίες σας. Αυτή η πολιτική ιδιωτικού απορρήτου προορίζεται για να σας βοηθήσει να καταλάβετε ποια στοιχεία συλλέγουμε, γιατί τα συλλέγουμε, και τι κάνουμε με αυτά. Όταν μοιράζεστε τις πληροφορίες με μας, μπορούμε να καταστήσουμε τις υπηρεσίες μας ακόμα καλύτερες για σας. Για παράδειγμα, μπορούμε να σας παρουσιάσουμε τα πιό σχετικά αποτελέσματα στην αναζήτηση σας και διαφημίσεις, να σας βοηθήσουμε να συνδεθείτε με τους ανθρώπους ή για να μοιραστείτε με άλλους γρηγορότερα και ευκολότερα. Δεδομένου ότι χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, θέλουμε να είμαστε σαφείς πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες και τους τρόπους που μπορείτε να προστατεύσετε το απόρρητό σας. Αυτό είναι σημαντικό. Ελπίζουμε ότι θα πάρετε το χρόνο να το διαβάσετε προσεκτικά. Θυμηθείτε, μπορείτε να βρείτε τους ελέγχους για να διαχειριστείτε τις πληροφορίες σας και να προστατεύσετε το απόρρητο των δεδομένων σας και την ασφάλειά σας. Έχουμε προσπαθήσει να το κάνουμε όσο πιο απλό γίνεται.
Το δικαιωμα στην προσβαση, διορθωση και διαγραφη στοιχειων
και την αρνηση επεξεργασιας στοιχειων
Οι πελάτες μας έχουν το δικαίωμα να έχουν πρόσβαση, να διορθώσουν και να διαγράψουν τα προσωπικά στοιχεία τους, και να αντιτίθενται στην επεξεργασία τέτοιων στοιχείων, με την αποστολή ενός γραπτού αιτήματος, ανά πάσα στιγμή. Η επιχείρηση καταβάλλει κάθε προσπάθεια να βάλει σε ισχύ τις κατάλληλες προφυλάξεις για να προστατεύσει την ασφάλεια και το απόρρητο των προσωπικών στοιχείων, και για να το αποτρέψει από κάθε αλλαγή, αλλοίωση, καταστροφή ή πρόσβαση από αναρμόδιους τρίτους. Εντούτοις, η επιχείρηση δεν ελέγχει κάθε κίνδυνο σχετικό στη χρήση του Διαδικτύου, και επομένως προειδοποιεί τους χρήστες της ιστοσελίδας για τους πιθανούς κινδύνους σχετικούς στη λειτουργία και τη χρήση του Διαδικτύου. Η ιστοσελίδα μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους με άλλους ιστοχώρους ή άλλες πηγές Διαδικτύου. Δεδομένου ότι η επιχείρηση δεν μπορεί να ελέγξει αυτές τις ιστοσελίδες, η επιχείρηση δεν μπορεί να θεωρηθεί αρμόδια για την επίδειξη αυτών των ιστοσελίδων, και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για το περιεχόμενο, τη διαφήμιση, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή οποιοδήποτε άλλο υλικό διαθέσιμο σε ή από αυτές τις ιστοσελίδες.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Μπορείτε να δείτε ή να διορθώσετε τα προσωπικά στοιχεία σας on-line για πολλές από τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε για τη συλλογή και τη χρήση των στοιχείων σας. Πώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση ή να ελέγξετε σε προσωπικό σας τα στοιχεία θα εξαρτηθή από ποιές υπηρεσίες χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να επιλέξετε εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε προωθητικές επικοινωνίες από την ιστοσελίδα μας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, SMS, τχυδρομικό ταχυδρομείο, και το τηλέφωνο. Εάν εσείς λάβετε προωθητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή SMS από μας και δεν επιθυμείτε, μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας τις οδηγίες σε αυτό το μήνυμα. Μπορείτε επίσης να κάνετε επιλογή για την παραλαβή προωθητικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνημάτων, και ταχυδρομικού ταχυδρομείου με την επίσκεψη και την υπογραφή στην επιχείρηση στον προωθητικό διευθυντή επικοινωνιών, που σας επιτρέπει να ενημερώσετε τα στοιχεία επαφής, διαχείριση τρόπου επικοινωνίας, αποχώρηση από την λίστα των συνδρομών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και να επιλέξετε εάν θέλετε να μοιραστούμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας με τους συνεργάτες μας. Αυτές οι επιλογές δεν ισχύουν για τις υποχρεωτικές επικοινωνίες υπηρεσιών που είναι μέρος ορισμένων υπηρεσιών της ιστοσελίδας.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ
Το κατάστημά μας συλλέγει τα στοιχεία για να λειτουργήσει αποτελεσματικά και να σας παρέχει την καλύτερη εμπειρία στις υπηρεσίες μας. Μας παρέχετε μερικά από αυτά τα στοιχεία άμεσα, όπως όταν δημιουργείτε έναν προσωπικό λογαριασμό. Παίρνουμε μερικά από αυτά με την καταγραφή του πως συνεργαστήκατε με τις υπηρεσίες μας, παραδείγματος χάριν, την χρησιμοποίηση τεχνολογίας όπως τα cookies, και τη λήψη των εκθέσεων λάθους ή των στοιχείων χρήσης από το λογισμικό που λειτουργεί στη συσκευή σας. Λαμβάνουμε επίσης τα στοιχεία από τρίτους (συμπεριλαμβανομένων άλλων επιχειρήσεων). Παραδείγματος χάριν, συμπληρώνουμε στοιχεία που συλλέγουμε με την αγορά των δημογραφικών στοιχείων από άλλες επιχειρήσεις. Χρησιμοποιούμε επίσης υπηρεσίες από άλλες επιχειρήσεις για να μας βοηθήσει να καθορίσουμε μια θέση βασισμένη στη διεύθυνση IP σας για να προσαρμόσουμε ορισμένες υπηρεσίες στη τοποθεσία σας. Τα στοιχεία που συλλέγουμε εξαρτάται από τις υπηρεσίες και τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε.
ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί τα στοιχεία που συλλέγουμε για τρεις βασικούς λόγους: για να λειτουργήσει η επιχείρησή μας και να παρέχουμε (συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης και της προσωποποίησης) τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, να επικοινωνούμε, συμπεριλαμβανομένων των προωθητικών επικοινωνιών, και της διαφήμισης. Στην πραγματοποίηση αυτών των σκοπών, συνδυάζουμε τα στοιχεία συλλέγοντας μέσω των διάφορων υπηρεσιών ιστοχώρου που χρησιμοποιείτε για να σας δώσετε πιό συνεπής και εξατομικευμένη εμπειρία. Εντούτοις, για να ενισχύσουμε το απόρρητο, έχουμε χτίσει τεχνολογικά και διαδικαστικά μέτρα προστασίας με σκοπό να αποτρέψουν ορισμένους συνδυασμούς στοιχείων. Παραδείγματος χάριν, αποθηκεύουμε τα στοιχεία που συλλέγουμε από σας όταν δεν είστε πιστοποιημένοι (μη εγεγγραμμένοι) χωριστά από οποιοδήποτε λογαριασμό με πληροφορίες που σας προσδιορίζει άμεσα, όπως το όνομά σας, την ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου ή τον αριθμό τηλεφώνου σας.
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΑΣ
Μοιραζόμαστε τα προσωπικά στοιχεία σας με τη συγκατάθεσή σας ή ανάλογα με τις ανάγκες για να ολοκληρώσουμε οποιαδήποτε συναλλαγή ή για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε υπηρεσία που έχετε ζητήσει ή έχετε εγκρίνει. Παραδείγματος χάριν, μοιραζόμαστε τα στοιχεία σας με τρίτους όταν μας το λέτε. Όταν παρέχετε τα στοιχεία πληρωμής για να κάνετε μια αγορά, εμείς θα μοιραστούμε τα στοιχεία πληρωμής με τις τράπεζες και άλλες υπηρεσίες που επεξεργάζονται τις συναλλαγές πληρωμής ή παρέχουν άλλες χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, και για την πρόληψη απάτης και τη μείωση πιστωτικού κινδύνου. Πρόσθετα, μοιραζόμαστε τα προσωπικά στοιχεία μεταξύ των ελεγχόμενων θυγατρικών και των υποκαταστημάτων μας. Μοιραζόμαστε επίσης προσωπικά στοιχεία με τους προμηθευτές ή πράκτορες που λειτουργούν εξ ονόματός μας για τους λόγους που περιγράφονται σε αυτή τη δήλωση. Παραδείγματος χάριν, επιχειρήσεις που έχουμε μισθώσει για να παρέχουμε την υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών ή να βοηθήσουμε στην προστασία και την εξασφάλιση των συστημάτων και των υπηρεσιών μας μπορεί να χρειαστούν την πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία προκειμένου να παρέχουν εκείνες τις λειτουργίες. Σε τέτοιες περιπτώσεις, αυτές οι επιχειρήσεις πρέπει να τηρήσουν την ιδιωτικότητα των στοιχείων μας και τις απαιτήσεις ασφάλειας και δεν επιτρέπονται να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά στοιχεία που λαμβάνουν από μας για οποιαδήποτε άλλο σκοπό. Μπορούμε επίσης να αποκαλύψουμε τα προσωπικά στοιχεία ως τμήμα μιας εταιρικής συναλλαγής όπως μια συγχώνευση ή πώληση των κεφαλαίων.
policy [παπακι] 4x4executive.gr